Ga naar hoofdinhoud

Leerlingenraad 2022

Dag iedereen

We stellen onszelf graag even voor, wij zijn de leerlingenraad van 2022-2023. Aiden (5A), Marie-Lou (5A), Arden (5B), Robbe (5B), Axl (6A), Kaat (6A), Marie (6B) en Sebastiaan (6B). Onze leuke groep vergadert maandelijks om ideeën te verzamelen en geluksmomentjes uit te werken.

Welke projecten staan er nu nog op onze planning?

  • Momenteel worden de schoolafspraken gevisualiseerd via de banners op de speelplaats. Maar wij wouden de afspraken op een leukere manier tot bij de andere leerlingen brengen. Daarom trokken we onze creatieve schoenen aan en maakten we van de verschillende afspraken een tof filmpje. Dit krijgen de leerlingen binnenkort te zien.
  • Onze speelplaats heeft al een nieuw jasje gekregen en daar zijn we ontzettend blij om. Maar sommige kinderen halen hun geluk niet uit spelen maar uit rustig bezig zijn. Omdat ‘geluk’ centraal staat binnen ons jaarthema, heeft de leerlingenraad de koppen bij elkaar gestoken. We ontwerpen een boekenkast, de kinderen die nood hebben aan rust tijdens het drukke gebeuren op de speelplaats, kunnen kiezen voor het lezen van een boekje.

Hopelijk kunnen we nog veel gelukjes creëren dit schooljaar.

Met vriendelijke groeten

De geluksvogels uit leerlingenraad

Leerlingenraad 2022